Privacy statement

Persoonsgegevens die wij verwerken

Voertuigcheck.com verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Voertuigcheck.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Voertuigcheck.com analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Voertuigcheck.com bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van hoogstens één maand.

Delen van persoonsgegevens met derden

Voertuigcheck.com verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Voertuigcheck.com gebruikt functionele, analytische en marketing cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. De functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. De analytische cookies worden gebruikt om de website goed te laten werken en om deze te kunnen optimaliseren. Tot slot zijn er de marketingcookies, deze worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij jouw persoonlijke interesses.

We plaatsen met behulp van Google Analytics cookies die anonieme informatie over het surfgedrag van onze bezoekers op deze website bijhouden. Hierdoor kunnen we snel fouten ontdekken en de website optimaliseren.

Wij vragen aan het begin van je bezoek om jouw toestemming voor deze cookies. Je hebt hier ook de mogelijkheid om ze te weigeren. In dat geval worden er alleen functionele- en analytische cookies geplaatst. Deze cookies zijn volledig anoniem en zijn er enkel met het doel om de website te laten functioneren of te kunnen verbeteren.

Je kunt je eventueel afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Voertuigcheck.com en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen via ons emailadres. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Voertuigcheck.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Voertuigcheck.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

Cookies op Voertuigcheck.com

Voertuigcheck.com maakt gebruik van cookies, Javascript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden.

Voertuigcheck.com maakt gebruik van functionele cookies om de website goed te laten functioneren, analytische cookies om bezoekersgedrag- en statistieken bij te houden en persoonlijke cookies om advertenties te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Met de persoonlijke cookies kan gebruikgemaakt worden van bezoekersprofielen die door derden zijn opgesteld. Ook kan er op websites van derden relevante advertenties getoond worden.

Je kan deze cookies accepteren door op de knop 'Accepteren' te drukken. Je kan ook op weigeren drukken. In dat geval worden er alleen functionele- en analytische cookies geplaatst.

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.